13 Temmuz 2008 Pazar

TecrübEM kitabı ODTÜ'de tanıtıldı


ODTÜ'lü Endüstri Mühendislerinin iş ve yaşam hikayelerinden kesitler sunan TecrübEM kitabı basıma hazır, tanıtımı 28 haziran günü ODTÜ mezunlar gününde yapılacak. Dolu dolu ve yoğun geçen bir yıllık çalışmanın ardından, Türkiye ve ODTÜ'de ilk olacak bu ortak eserin faydalı ve yönlendirici kaynak olması dileğiyle...Tüm ODTÜ EM mezunlarını , tanıtım yapılacağı BaşkentliEM toplatısındaki bu tarihi geceye bekliyoruz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Arkadaşlar,
sizleri kutluyorum. Türkiye de kitap yayınlamak gerçekten cesaret isteyen bir iş.
Endüstri Mühendisliği tecrübelerini anlatan ilk kitap olma tarafında ise kücük bir düzeltme yapmak isterim. Bu konuda yayınlanmış ilk kitap (Ekim 2006)Türkiye'nin İlk Endüstri Mühendisi Dr. Adnan Erkmenol'un Yaşadıklarım adlı otobiyografisidir.
Sevgilerimle
Seher Selçuk
Endüstri Mühendisi

TecrübEM dedi ki...

Yorum icin tesekkürler. İlk kitap olma özelligi , Türkiyede bir bölümün elektronik ortamda bir araya gelip , okula burs saglayacak , ortak bir urun cıkartması acısından sayılabilir. Kitabın ana ozelligi bir yazarının degil , 50 yazarının olması , bu baglamda EM orgutlenmesi ve genel tecrube aktarımı icin de iyi bir ornek. Umarım devamı gelir. Tekrar ilginiz icin tesekkürler.

Tecrubem '08